10 Apr
10Apr

Foraje Puturi Galati Pret 200-250lei m/l cu tub pvc de 200mm sau 250mm pe culoare albastra. Foraje puturi Galati pret ieftin cu (Materiale+Trasport s manopera asigurata in pret.)

 1.Bineti venit pe pagina noastra de servicii  foraje puturi Galati. Denisipari puturi apa Galati. Foraje piloni de sustinere Galati. Foraje puturi de adanciri si prelungiri puturi si fantani Galati. Foraje puturi apa pompe de caldura Galati. Foraje puturi apa pentru irigatii in judetul GALATI si satele invecinatate.

Sunte profesionisiti in domeniul de Foraje puturi Galati in care sa va asiguram soluti satisfacatore in realizare unui foraj put apa pentru un timp indelungat nevoilor Dumneavoasta in viitor.

2. Un puţ este o groapă săpată prin foraj artificial în scoarţa pământului, prin care se poate extrage apă. 

3. Puţurile de apă pot fi de două tipuri: puţuri de mică adâncime şi puţuri de medie adâncime. 

4. În cazul celor dintâi apa poate fi obţinută foarte uşor, dar impurităţile pot ajunge uşor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare. 

5. Pentru puţurile de medie si mare adancie nu există risc de contaminare, ele neavând impurităţi organice majore 

6. Construirea acestor tipuri de puţuri rezolvă problema sursei de apă pentru comunităţile rurale.
7. Resursele de suprafaţă nu pot fi captate şi unde nu există apă potabilă în pânza freatica de suprafaţă aceste find bazate pe apa fluviala.
8. Există certitudinea că sursa de apă se află la o adâncime accesibila (nu mai mare de 30m );
9. Costul exploatării surselor de suprafaţă este mult prea mare si irezonabil.

10. Recomandam realizare uni foraj put apa de media adancime.

Punerea în producţie a puţului forat se desfasoara în trei faze: forajul, deznisipare, sinpompare experimentală şi testare.

1. Operaţiilor de foraj, de calitatea fluida este  diferita de la un foraj la altul datorita straturilor de nisip sau pitris fasite in timpul exploatari forajului patrunzand in stratul acvifer.
2. La puţurile pentru apă, la care stratul acvifer nu a fost traversat cu fluid de foraj, nu este nevoie de această fază, deoarece apa din strat, la intrarea în gaura de puţ, nu întâlneşte rezistenta produsă e pnazele freatice.

3. După terminarea forajului urmează a doua fază de punere în producţie a unui puţ forat pentru apă şi anume Deznisiparea putului de apa. prin deznisipare se înţelege pomparea în care particulele mici de nisip sunt extrase şi eliminate din stratul de apă pe baza uni copresor pe baza e air/lift iar particulele mai mari rămân în jurul filtrului, formând un filtru natural. 

4. La pompările următoare, de testare, de exploatare sau experimentale, filtrul natural protejează filtrul introdus în puţ, împotriva înfundării. Pomparea în timpul deznisipării se face intens, debitul de apă extras find mai mic fata de debitul maxim al uei pompe in viitor.

Pe raza judetului Galati se intalnesc in general soluri medii si moi din acest motiv se vor executa lucrarile de foraje puturi apa in stil clasic prin foraj cu circulatie directa prin invartire actionat semiautomat. 

5. Instalatia, materialele de inalta calitate, operatiile corect si efectuate de catre echipa noastra de profesionisti vor garanta cele mai bune rezultate (debit, si calitatea apei).

6. Pentru a va putea face o oferta completa si corecta (adancime, diametru, debit, tehnologie de foraj, tip instalatie de foraj, etc) avem nevoie sa ne precizati cel putin :

7. Scopul forajului – foraj casnic de alimentare cu apa, sau ceva industrial, sau pentru irigati ? Un debit  necesar  de are aveti nevoie pe ora, sau pe zi sau chiar

8. Locatia exacta unde doriti executia forajului.

9. Iar suplimentar daca aveti conostinte ar fi in interesul d-voastra , daca ne puteti furniza despre alte foraje existente in vecinatate ( chiar si la 1..2 km distanta de d-voastra) ,cum ar fi – adancimi, debite, duarata executie,si echipamentul forajului, sau adancime near fi de mare folos. 

10. Insa pentru orice detaliu care nu l-ați regăsit pe saitul nostru de prezentare,vă rugăm să ne contactați telefonic la 0770.441.226 SAU 0764 121 264 Domnu Stefan.


Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.