FORAJE PUTURI GIURGIU
  Foraje puturi GIURGIU pret  va ofera, transport si manoperă gratuit, la un foraj put de apa cu teava albastra de Ø200mm fara filet, la pret de 150 lei m/l.
Foraje puturi Giurgiu pret mic de 150 lei ml cu toate taxele, materialele, si transportul incluse doar la noi gasiti preturi reale, pentru un foraj de put apa realizat in maxim o zi.
Debit de apa de la 2000 la 5000 l apă pe ora in functie de zona judetului Giurgiu.
Adancimi intre 1-25m sau 1-40m, pentru apa potabila, irigatii, uz caznic.
Apa limpede din prima zi datorita echipamentului pentru denisipari puturi disponibil in dotare dupa executia putului de apa.
Folosim tuburi din pvc albastre, cu filet sau fara filet cu diametre mari de la valplast sau valrom cu garantie de la producator 20 de ani.

Suna-ne Acum pentru un pret bun la foraje puturi Giurgiu pret de la 150 ei m/l.
Firma noastra de foraje puturi Giurgiu lucreaza in orasul Giurgiu si judetul GIURGIU-incluSIV zonele limitrofeale ale judetulu GIURGIU.
Un put de apa executat in judetulGiurgiu este o adevarata investitie buna in viitor, deoarece va scuteste de bani pe facurile la apa care sunt mai scumpe pe timp ce trece.  De aceia avand un foraj put de apa in gospodaria ta din judetul Giurgiu te vei bucura de apa constant cu un debit constant toata viata
.
DENISIPARI PUTURI GIURGIU PRET MIC

Denisipari puturi GIURGIU pret mic, folosind compresor de mare putere pe baza de aie/lift pentru ca denisipare putului sa fie eficienta si de durata.
Dupa denisipare se ofera garantie 36 de luni, iar pe fundul putului se aduga un sac de pietris pentru decantare nisipuli fin in urmatori ani.
Denisiparea putului de apa este o operatiune inevitabila mai devreme sau mai tarziu al oricarui put de apa indiferent de adancime,de acei recomandăm sa o faceti la timp, pentru a inlatura defectiuni majore la pompa , hidrofor,sau defectiunea centralei termice.
Daca doriti sa obtineti un pret reala si corect, nu ezitati sa ne apelati la
TEL. 0764121264 sau 0770441226 Domnu Stefan.