Piloti forati si piloti de sustinere pentru structuri rezistente pret mic 2024

1. Dragi cienti ce sunteti in cautare forajelor de piloni sau pilotii de sustinere va descriem mai jos cind sunt novoie si la ce de folosesc acest serviiciu de foraje piloni si pilotii de sustinere:

2. Pilonii de sustinere ofera stabilitate datorita factorilor de rezistenta a solului la varful acestuia si frecarea solului cu peretii laterali daca solul unde se afla constructia este usor instabil

3. In practica, diferenta consta in lungimea si stratul din beton armat recomnadat de catre specialisti cu cit solul este mai nisipor sau panzele de apa sunt mai aprope de cota 0 cu atat aceste gauri necesita forare mai larga pentru sabilitatea si rezistenta constructie.

4. Suporturile, care functioneaza ca piloni de sustinere, sunt de lunga durata, deoarece punctul lor trece printr-un strat de sol de suprafata cu densitate scazuta si se sprijina pe un pamant incompresibil de inalta densitate.PILOTI FORATI sunt situati in straturile superficiale ale solului. In ciuda faptului ca stabilitatea unor astfel de piloti se realizeaza intr-o maniera combinata de la rezistenta la varf si frecare a peretilor, fiabilitatea generala a pilotilor forati este mai mica, deoarece  sunt supusi precipitatiilor sub influenta incarcaturilor externe puternice.

5. Compactarea suplimentara a solului Pentru a spori stabilitatea generala a fundatiei, pilotii forati si PILONI DE SSUSTINERE sunt adesea instalati, utilizand metoda cu pile de ardere, adica 3-6 piloti in imediata apropiere unul de celalalt, datorita acestei amplasari, se obtine o compactare suplimentara a solului intre stalpi ca si rezultat, creste rezistenta solului la pilonii forati, sarcina medie pe pilonul de sustinere scazand si ea. Toate tipurile de structuri din beton armat , pot fi utilizate ca suporturi de sprijin si suporturi suspendate.

6. Clasificarea pilotilor se realizeaza in functie de trei factori: Forma sectiunii; Metoda de intarire (longitudinala si longitudinala-transversala); Soliditate (solida si prefabricata).

7. In functie de sectiunea transversala, exista trei tipuri de piloti: Piloti patrati (inclusiv structuri patrate cu o cavitate rotunda), Dreptunghiulari circulari,iar cel mai solicitate in constructii sunt cei patrati, acestia pot avea o sectiune transversala de la 20cm x20cm la 40cmx40cm si o lungime de 5 pana la 10 m. Aceste tipuri pot fi folosite in orice conditii de sol, inclusiv in soluri in miscare si in sectoare periculoase. Pentru siguranta, este permisa inlocuirea pilotilor solizi pe structuri cu o cavitate interna, dar utilizarea lor este permisa numai in regiunile cu seismicitate ridicata.

8. Structurile sectiunii transversale circulare sunt utilizate pentru amenajarea fundatiilor pentru structurile hidraulice si structurile de sol cu densitate scazuta. Acesti piloti au o cavitate interna, care, atunci cand este scufundat, este umplut cu pamant, ceea ce confera pilonului de sustinere o stabilitate suplimentara. 

9. Dispunem de freze cu diametre de 160mm, 200mm, 250mm, 300mm, 400mm, 500mm, preturile sunt acceptabile si negociabile si n functie de solicitare diametrului si a numarului de gauri forate.

10. TEL 0770.441.226. SAU 0764.121.264 puteti lasa si un mesaj pe otat va contantam noi in cel mai scurt timp.